Jump to content
nomi02118

Odd behaviour with grouped text objects

Recommended Posts

I had two text boxes grouped but only needed to move one of the boxes slightly to one side. I double clicked the group which let me move the box, but when I clicked off the group it slid back and then some. I tried it a few times, sometimes it slid back, other times no. It works as expected if I ungroup, make the move and then re-group. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to take so long to reply, I have been super busy. the problem has disappeared since I wrote the post and I can't replicate it anymore. Maybe it was a Mac OS issues that a recent update fixed. As an aside, one of the things keeping me so busy was I have been preparing my primary printer to take my files produced with Affinity Publisher and they are impressed with the result so far. At first they were horrified, thinking I was asking them to use Microsoft Publisher! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.