Jump to content
Sign in to follow this  
Astrosurf

Disappear elements of the assets area.

Recommended Posts

If a document containing item in "Assets" zone is saved with 1.7.1.404 and is opened with the beta 1.7.2.420, the assets zone is empty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The retail and beta versions do not share settings, brushes, assets, etc.

If you want your retail assets to be available in the beta, you can export them from the retail version and import them into the beta:

  1. In the retail version, open the Assets panel, and on the hamburger menu you'll find Export Assets.
  2. Then after the export, open the Assets panel on the beta, and use the hamburger menu to Import Assets.

export-import-assets.png.bbdd6108eaa013abb739c699c0be0de9.png

Or, having opened a document that has the assets you can add them to the beta versions Assets panel from that document, if you want.

But they won't be there without action on your part.


-- Walt

Windows 10 Home, version 1903 (18362.356), 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00Gz, GeForce GTX 970
Affinity Photo 1.7.3.481 and 1.8.0.486 Beta   / Affinity Designer 1.7.3.481 and 1.8.0.486 Beta  / Affinity Publisher 1.7.3.481 and 1.7.3.475 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.