Jump to content

Recommended Posts

Is the bug that allows the bounding box nodes to disappear when moving a guide likely to be fixed anytime soon?


Mac OS X El Capitan Version 10.11.6

AD version 1.6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey jackamus,

Have you reported this to us before? I cannot see a reference to it in our database and I wasn't aware until I came across your post.

I've just checked 1.6 and the bounding box doesn't vanish but I sort of think it gets in the way so the ideal solution (for me) would be to have this as a toggle—similar to how we can hide the bounding box when dragging an object. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like you mentioned it in the Questions forum on 6th June. QA rarely venture outside of the bug sections of the forum so things like this can go unseen by us—so apologies for that.

Though, I appreciate you may have thought this was an intentional and that's why you posted it here. I have logged it with the developers now. Thanks :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhaps I should have flagged it up as a possible bug back in June. Thanks for logging it officially.


Mac OS X El Capitan Version 10.11.6

AD version 1.6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×