Jump to content

Recommended Posts

Hello,

Just wanted to report the following bug: Sometimes when I try to copy something the progam hangs and stay in Not Responding state. The last time it happened was copying while selecting two objects from the layers panel. While this last time it eventually got unstuck, it took around a minute or two to do so. This problem is not EVERY time I try to copy/paste something but sometimes, frequent enough to be annoying and sometimes I just have to force quit it (thankfully haven't lost my progress, it always seems to be able to recover which is good). I took screenshots to illustrate the problem, you can see the tools being stretched (I use them non-docked) while this is happening.

Annotation 2019-07-05 114428.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update:

Seems to do it when I'm copying a group with a masked object inside of it, it happens every single time I try to copy it. Thankfully it unfreezes and I can continue but it's quite annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.