Jump to content

Recommended Posts

Hi Uwe F.,

Welcome to the forums :)

Please could you call up the run box by holding down the Windows key and tapping the letter R and then enter the following %temp%\AffinitySetup into the run box and click ok.  This should open a folder, with some other folders in.  Open the latest folder and there should be 2 log files, Setup.log and SetupUI.log. Please could you attach these two files to this thread?

Thanks

C


Please tag me using @ in your reply so I can be sure to respond ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Callum,

I have restarted the computer. Then I did the update again. Now the program is running.

Let me know, if you still need the log files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.