Jump to content
icreate

'Replace missing fonts' not working

Recommended Posts

I'm working with 1.7.1.399 and have found that - when opening a PDF with fonts unavailable on my system - when the 'Replace missing fonts' dialog appears, most of the time it ignores the font weight I've chosen.

It works with some, but quite often it doesn't. The fonts all work fine, its not that they're corrupt. See below - I'm trying random fonts but it keeps happening:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just an update on this - it affects the non-beta version of Publisher (I bought from the Affinity store, not sure if it affects the Mac App Store version).

Can anyone else replicate this issue or is it just me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/24/2019 at 8:49 PM, icreate said:

Just an update on this - it affects the non-beta version of Publisher (I bought from the Affinity store, not sure if it affects the Mac App Store version).

Can anyone else replicate this issue or is it just me?

Am also having a similar problem where the Font Manager will NOT let me change to font to one of my choosing - sometimes when it has the font it says I don't. The FM will let you select a different font, but reverts back after several seconds. Very strange.


Windows 10 Pro (Desktop). Affinity Photo, Designer, Publisher 1.7.1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.