Jump to content

Recommended Posts

I've downloaded and installed the latest Beta but each time I start it it insists there's a newer version.  Help/ About shows  v 1.7.0.384.  If I do the download again and try to run it I'm told that Affinity Designer is already running.


AP user, running Win10

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.7.1.404 (Beta) is the latest beta

https://forum.affinity.serif.com/index.php?/topic/89088-affinity-designer-windows-customer-beta-171404-rc2/

They have been changing pretty quickly in preparation for the Publisher launch

 


Due to the fact that Boris Johnson is now our Prime Minister, punctuation, spelling and grammar will never be worried about ever again.  We now have far bigger problems to be concerned about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's the designer beta - I'm having problems with Publisher.


AP user, running Win10

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, IanSG said:

That's the designer beta - I'm having problems with Publisher.

But ... you wrote:

5 hours ago, IanSG said:

If I do the download again and try to run it I'm told that Affinity Designer is already running.

The latest build of APub beta can be downloaded via the link in the following thread:

 


Alfred online2long.gif
Affinity Designer/Photo/Publisher 1.7.2.471 • Windows 10 Home (4th gen Core i3 CPU)
Affinity Photo for iPad 1.7.2.153 • Designer for iPad 1.7.2.6 • iOS 12.4.1 (iPad Air 2)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/17/2019 at 11:56 PM, Alfred said:

But ... you wrote:

On 6/17/2019 at 6:07 PM, IanSG said:

If I do the download again and try to run it I'm told that Affinity Designer is already running.

Oh crap!!  Mea culpa!  I meant Affinity Publisher of course.  Another thing I got wrong was not making it clear that I was re-downloading from the link provided by the update notification i.e. 1.7.0.384 was detecting that it was out of date and then providing a link to its own download page.   I've now installed 1.7.0.399 and all's well - many thanks for your help!


AP user, running Win10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×