Jump to content

Recommended Posts

Hi

Just a little thing, hopefully, I can't seem to go to spread by double clicking in pages panel, or even if I click, 'Go to spread'. As I said, not a big thing, I'm just used to doing it that way. Now I have to scroll down through pages the old fashioned way and 'I get an achy wist' (said like a little whiny baby).

Anyway, looking forward to getting the full release soon. Already pre-ordered. 

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, abfdesign said:

I can't seem to go to spread by double clicking in pages panel, or even if I click, 'Go to spread'.

Both functions work for me: If I double-click on a page icon (or double-tap with a trackpad), this page becomes displayed in the main window. If I click on the page numbers below the icons, the facing pages spread will be displayed.

Which result do you get?


macOS 10.12.6,  Macbook Pro 15" + Eizo 24"

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's weird. Since the latest update, if I double click on a spread in the pages panel it doesn't appear to do anything. But, if I then 'Command - 0 (fit view)' it shows the correct page.

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, thomaso said:

Both functions work for me: If I double-click on a page icon (or double-tap with a trackpad), this page becomes displayed in the main window. If I click on the page numbers below the icons, the facing pages spread will be displayed.

Which result do you get?

What version are you on? I'm running 1.7.0.384. I've even tried creating a new document and it still does same. 

It's not a mega problem, it's just odd how it only started happening today after latest update.

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, abfdesign said:

if I double click on a spread in the pages panel it doesn't appear to do anything.

Not even a gray or blue boarder around the icon?


macOS 10.12.6,  Macbook Pro 15" + Eizo 24"

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, thomaso said:

Not even a gray or blue boarder around the icon?

Yep, grey and blue border. It just doesn't go to selected spread or page. At least, not until I go size to fit view (Command - 0), then it is actually where I wanted to be.

It's not a biggy, but I like to know why things suddenly don't work. I end up wondering, 'is it me?'

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not you but probably the individual setting in this case.

Did you reboot your computer after the last update? (Months ago a new-beta-issue disappeared simply by reboot to me)

Also you could try resetting the AfPub application prefs and/or delete caches.


macOS 10.12.6,  Macbook Pro 15" + Eizo 24"

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, thomaso said:

It's not you but probably the individual setting in this case.

Did you reboot your computer after the last update? (Months ago a new-beta-issue disappeared simply by reboot to me)

Also you could try resetting the AfPub application prefs and/or delete caches.

I can't remember, how do I delete cache?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×