Jump to content
rachel gardner

[By Design] Lut not importing

Recommended Posts

When I try to import lut on the lut import screen where the file name is ment to go no matter how many times I select the lut the file will not show this also means that I cannot use any puts as it does not load, are there any tips on how to solve this problem?

On the picture below this stays the same 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @rachel gardner,

Welcome to the forums. 

The file you're trying to import is not Lut files, but only "companion files" of the original ones. You should be importing the file with the same name but without the  " ._ " in front of it. More info on ._ files here:

https://lists.apple.com/archives/applescript-users/2006/Jun/msg00180.html

We have closed this issue as By design. 

Thanks,

Gabe. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.