Jump to content
BeverlyE

[1.7.0.127] Inpainting issue

Recommended Posts

I'm able to make a selection and save it today. Yay! But I'm having sporadic crashes for no apparent reason. Then I just tried to use the inpainting brush and that caused a loss of a large section of my picture. See the photo attached. :( It appears I must start over.

IMG_1585.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this too, a lot. It seems to happen when there is a layer mask in use. If I zoom in and out of the image the missing area moves around, sometime the whole image is not visible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same issue on Mac BookPro. When zooming in or out. I then have to save as... Then reopen image and then it's OK. It seems to happen only when using Lightroom, On1 Raw and Capture One...

 

81301309_Screenshot2019-05-22at12_01.06(2).thumb.png.8cf38b5c19b759e12deb493a575db6a5.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, heyitsdiggy said:

I've had this too,

Ditto, but only once. Thought it was something that I had done when inpainting  :$


IPad Pro 10.5 512GB iOS 12.1 Affinity Photo 1.6.11.85 Affinity Design 1.6.4.45

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×