Jump to content
Undecided

Table cell fill colour not applying

Recommended Posts

Hi,

I just tried to change the background colour of a few table cells to a swatch colour, using the Table panel. Full opacity applied.

According to the panel the colour is now set. According to the table itself, there is still no background -- it's transparent.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Correction -- on exporting to PDF (using any PDF settings) or printing to PDF (using the MS PDF driver) there's a grey background (as against the actual blue swatch colour). And on export to PNG, no background colour at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Undecided said:

I just tried to change the background colour of a few table cells to a swatch colour, using the Table panel. Full opacity applied.

Hi @Undecided,

can you perhaps give a step by step description what you are doing?

For me it works to assign cells a fill colour using the Table panel. See this screenshot:

table-cells-fill.thumb.png.f6e47f6f3ccd6cc3db82fa40fb33ea66.png

 

Cheers,
d.


Affinity Designer 1.7.0.367 (beta 1.7.1.390) - Affinity Photo 1.7.0.367 (beta 1.7.1.390) - Affinity Designer for iPad 1.7.0.7 - Affinity Photo for iPad 1.6.8.77    ...    Affinity Publisher beta 1.7.0.399

Windows 10 (1809) 64-bit - Core i7 - 16GB - Intel HD Graphics 4600 & NVIDIA GeForce GTX 960M
iPad pro 9.7" + Apple Pencil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×