Jump to content
HYR

Strange artifacts when painting with brushes

Recommended Posts

So I just got this 3rd generation 12.9" iPad Pro. I'm on version 1.6.12.86 of Affinity Photo. As I paint with brushes I see strange pixel type artifacts on the screen coming and going until I stop painting. Am I the only one seeing this?

 

IMG_8923.JPG

IMG_8921.JPG

 

(Edit: Actually can you move this to Affinity Photo iPad bugs? I posted in the wrong spot.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey HYR,

This was reported in 1.6 and I've been using the 1.7 beta quite a bit and I haven't noticed this from the little bit of painting I've been doing.

I'm hoping we release a public 1.7 beta for iPad soon. If you would like to take part in the beta, you can apply by following the steps in this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Chris B said:

I'm hoping we release a public 1.7 beta for iPad soon.

That’s good to hear, Chris, but aren’t you getting a little ahead of yourself by moving this thread to the ‘Photo Beta on iPad’ forum instead of the ‘Bugs on iPad’ forum? :/


Alfred online2long.gif
Affinity Designer 1.6.5.123 • Affinity Photo 1.6.5.123 • Windows 10 Home (4th gen Core i3 CPU)
Affinity Photo for iPad 1.6.12.86 • Affinity Designer for iPad 1.6.4.45 • iOS 12.2 (iPad Air 2)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×