Jump to content
R C-R

[Fixed] Marquee select nodes bug still not fixed

Recommended Posts

Apologies if this has already been reported but as reported here by @bordercross in the desktop questions forum, in the latest 1.7.0.11 beta, the long standing bug of not being able to marquee select the nodes of a horizontal or vertical line with the Node tool is still present.

This bug exists in all Mac versions of both Designer & Photo, retail & beta.


Affinity Photo 1.8.3, Affinity Designer 1.8.3, Affinity Publisher 1.8.3; macOS Mojave 10.14.6 iMac (27-inch, Late 2012); 2.9GHz i5 CPU; NVIDIA GeForce GTX 660M; 8GB RAM
Affinity Photo 
1.8.3.180 & Affinity Designer 1.8.3.2 for iPad; 6th Generation iPad 32 GB; Apple Pencil; iPadOS 13.3.1

Share this post


Link to post
Share on other sites

in the beta versions it does work with alt pressed


intel core i5,  16GB 128Gb ssd win10 Pro Huion new 1060plus.

philips 272p 2560x1440px on intel HD2500 onboard graphics

Razer Tartarus Chroma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.