Jump to content

Recommended Posts

Hello !

I've noticed there is a kind of bug when i work with mask ans quick mask, here is what i did.
Loaded an image
Made a selection of the subject (worked)
Press Q to display quick mask (worked)
Click the mask button close to the adjustment in order to mask unnecessary area ...
... Affinity Photo crashed !

Retry the same with rasterized image but the same result.

Now when i apply mask with no quick mask displayed it works.
Question: it should be okay to apply mask with quick mask displayed, ain't it ?

Hope this will be corrected in coming Beta version.

Blessings

Never be the Same Again !
---
Dell Precision T3500 
Intel Xeon W3530 @2.80GHz with 16GiB 1333 MHz DDR3
Nvidia Quadro K2000 2GB vRAM
Windows 10 Pro N x64 20H2 + LibreOffice 7.1

My well suited Set of Apps [Production only]
* Affinity Suite [Designer + Photo + Publisher]
* Camtasia 2020 + Inkscape 1.0.2 beta + Blender 2.92 Beta

Link to post
Share on other sites

Hello Team 
Coming back for this one i'm facing.
it is doing the same with AfPhoto beta 118 so no fix was brought to it.

Attached you will see in video how it does on my side, hope a fix will come soon.
Blessings !

Never be the Same Again !
---
Dell Precision T3500 
Intel Xeon W3530 @2.80GHz with 16GiB 1333 MHz DDR3
Nvidia Quadro K2000 2GB vRAM
Windows 10 Pro N x64 20H2 + LibreOffice 7.1

My well suited Set of Apps [Production only]
* Affinity Suite [Designer + Photo + Publisher]
* Camtasia 2020 + Inkscape 1.0.2 beta + Blender 2.92 Beta

Link to post
Share on other sites
12 hours ago, GabrielM said:

Hi @Uncle Mez,

We are aware of this and it has already been logged with our developers. 

Thanks,

Gabe. 

Hi @GabrielM thank you so much for this peaceful answer.
Affinity Photo is getting serious and i too.

Blessings !

Never be the Same Again !
---
Dell Precision T3500 
Intel Xeon W3530 @2.80GHz with 16GiB 1333 MHz DDR3
Nvidia Quadro K2000 2GB vRAM
Windows 10 Pro N x64 20H2 + LibreOffice 7.1

My well suited Set of Apps [Production only]
* Affinity Suite [Designer + Photo + Publisher]
* Camtasia 2020 + Inkscape 1.0.2 beta + Blender 2.92 Beta

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.