Jump to content
Traveler

AD Adjustment Layer Causing Bleed to go Missing During PDF Export

Recommended Posts

Troubleshooting this really had me pulling my hair out. I've found that adding an adjustment layer above the layers I want "adjusted" causes my bleed to not export when exporting as PDF. However, when I apply the adjustment layer to a specific layer (as a child layer) the bleed exports properly. Has anyone encountered this?

I'm running a Mac with Mojave 10.14.3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @GabrielM,

Thanks for responding. How about some files? I'm attaching the working file as well as PDFs exported with all settings same except one is with adjustment layer as top layer of artboard and  one with adjustment layer as child to adjusted layer. I just created/tested a completely new file as well to make sure it wasn't just this one file that became corrupted.

 

Hermez Hang Tag_front_bugsmash.afdesign

Hermez Hang Tag_front_ChildAdjustment.pdf

Hermez Hang Tag_front_GlobalAdjustment.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.