Jump to content
Sign in to follow this  
Oggholla

[By Design] All color gone on tool and menu icons

Recommended Posts

I apologize if this exists somewhere else but I was unable to find it searching. I just purchased both Designer and Photo. This is occurring in Designer only for now. Im not sure how to say this concisely. Here is my attempt. All the tool icons on the side and all the menu icons above have all lost their color. The are all in grayscale now. It doesn't appear to have affected the performance. As far as I can tell they function the same. Oddly if you go to customize tools or menu bars options they appear in color but as soon as you exit the icons all go back to a grayscale colorless state. Again this is Designer only its not occurring in Photo. Anyone else experiencing this. Im Windows 10 64bit OS. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

MEB,

Thank you for your prompt response. I must have accidently checked the box when browsing through all the menus to get familiar with the software. My apologies, on the bright side I now truly understand the function of (Monochromatic iconography) :11_blush:.

I wanted to say I really enjoy using Designer and Photo. I am in the process of moving my projects over to Affinity and making the suite my main go to for my projects. Thank you again. 

Oggholla

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×