Jump to content
SalfingerAndrew

Issue with slice snapping on AD and AP on iOS

Recommended Posts

Hello, I’ve been having a issue when creating a slice I can not get it to snap to a 72x72 pixel sqaure instead it would snap to 72x73 then when I try to move the slice to fit the sqaure I can not get it to snap correctly (with snap off)

Here is a video to show what I’m talking about:

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I create new art boards the slices fit correctly then when I move the art boards around it then stops them from snapping to the correct sizes, Here is an example file of what I mean: Untitled.afdesign (within this one the 72x72 artbord works correctly so for testing use the 36x36 that when auto slice creates a 37x36)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exactly what I said earlier. Check your art-board/element size and position, and make sure they are integer pixel values. 

In your case, the position of your artboards are not integer numbers...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, I was not checking position... thank you so much. Tho this fixes the slices fitting to the artbord I still have a issue with the slices “snapping” since when I move the slices it seems when I move it it haves a snap and when you show the grid it seems to snap to this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.