Jump to content
Peter Kahrel

Regular expressions: $ doesn't match correctly

Recommended Posts

I noticed that, too. That last paragraph ends in something that displays (with Text > Show Special Characters) as a small blue section symbol. But I can't figure out what that symbol is.


-- Walt

Windows 10 Home, version 1903 (18362.356), 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00Gz, GeForce GTX 970
Affinity Photo 1.7.3.481 and 1.8.0.486 Beta   / Affinity Designer 1.7.3.481 and 1.8.0.486 Beta  / Affinity Publisher 1.7.3.481 and 1.8.0.499 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi both,

Sorry for the delayed reply. I've looked into this and I believe I might have found a different issue. Can you please attach your project file and your Expression? Just to make sure they are not related. 

Thanks,

Gabe. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@GabrielM -- I don't have any particular project file, but it's easy to recreate. In a text frame, type xxx, press Enter/Return, and type zzz (but don't press Enter/Return). Now search .$ (any character at the end of a line). This expression should match first the last x, then the last z. But the last z is not found.

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.