Jump to content
Tony77

Affinity Photo Windows Customer Beta - 1.7.0.243

Recommended Posts

8 hours ago, Gregory St. Laurent said:

that (virtual machines) so I know where you are coming from

I use virtual machines long ago on OS X and Windows, when I was needed some Linux distro. I suppose that's better today, and I have co-worker using some, but I don't really want to do this unless it's the last resort. I suppose today it's as easy to use them as using TeamViewer to use another PC. I wasn't fond of Win 8, and avoided it, and now, since I use Win 10 at work, it wouldn't be so bad to switch, but the offer isn't anymore possible and I'm not in a hurry for my personnal computer.

 

 

5 hours ago, Tony77 said:

I also tried on a win 7 home and gives me the same error ...

I'm not sure, I thinks there's a post somewhere in this forum that explain how to generate crash report... but impossible to find it. Does your APhoto application run? It's "only" the Beta that can't run?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Wosven said:

I'm not sure, I thinks there's a post somewhere in this forum that explain how to generate crash report... but impossible to find it. Does your APhoto application run? It's "only" the Beta that can't run?

Affinity photo 1.6.5 works perfectly ... even the previous beta version 1.7 worked well ... the last two versions do not go

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I work with Win 7 Pro and I worked with both 1.7.209 and 1.7.243 a few times. I had no crashes or crashes.

Also, ich arbeite mit Win 7 Pro und ich habe sowohl mit 1.7.209 als auch mit 1.7.243 einige Male gearbeitet. Dabei hatte ich keine Abstürze oder Crashes.

Gruß
Guzzi

 


Windows 7 Prof.; Affinity Photo 1.6.5.123

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/16/2019 at 11:49 AM, Tony77 said:

Affinity Photo Windows Customer Beta - 1.7.0.243 does not work

How can you solve?

  aphoto.JPG

We've discovered a problem with Windows 7 and .NET Framework 4.6.2. We're investigating it now, but if you upgrade to .NET 4.7 or later, the issue should be resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Mark Ingram works.

only one thing I tried to merge two night photos and I do not align the images using the perspective mode keeping checked aligns images .... it does so only with the scale wheel mode translates .... while in version 1.6 he does it either way.

If I have to open another topic let me know

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Tony77 said:

Thanks Mark Ingram works.

only one thing I tried to merge two night photos and I do not align the images using the perspective mode keeping checked aligns images .... it does so only with the scale wheel mode translates .... while in version 1.6 he does it either way.

If I have to open another topic let me know

I'm glad that you can work again. It seems like this was caused by updating our version of Visual Studio. The latest version is compiling code which is causing a crash at startup. Though the crash only occurs in 4.6.2, and not in 4.7.

Yes, please create a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/27/2019 at 9:01 PM, Jon1 said:

Latest beta crashes every time I load a RAW file. Jpeg works fine.

W10 Pro

Latest Beta works just fine , thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×