Jump to content
David G Ferre

Photo beta 1.7.0.231

Recommended Posts

Photo beta 1.7.0.231 closes without an error report when creating a stack, the program loads the images to the stack dropdown but when asked to perform the operation it says 'Not responding' and then closes. the photos are NEF raw at 28Mb and 30in the stack.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi David G Ferre,

Welcome to the forum :)

Could you check the following location, you can do this by holding down the Windows key and the letter R and entering -  C:\User\AppData\Roaming\Affinity\Photo\1.0 (Beta)\CrashReports\reports here you may find some files, if you're able to see them please upload them here. 

If not, Please upload the images that were used in the stack here so I can test this. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JFisher said:

Hi David G Ferre,

Welcome to the forum :)

Could you check the following location, you can do this by holding down the Windows key and the letter R and entering -  C:\User\AppData\Roaming\Affinity\Photo\1.0 (Beta)\CrashReports\reports here you may find some files, if you're able to see them please upload them here. 

If not, Please upload the images that were used in the stack here so I can test this. 

 

Or, you can enable the crash identifier in Preferences | Misc, and we can search for all your crash reports here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×