Jump to content
StuartRc

[1.7.0.231] Scale with object not getting passed to styles panel

Recommended Posts

In the live version of AD (1.6.5.123) when you saved an object with path settings including 'scale with object' It was saved with style. In the 1.7.0.231 (and maybe earlier!) beta version this is not being deployed when style re-applied to new object.

1. Create object

2. Add colour/stroke

3. click 'scale with object'

4. add object style to style panel

5. re-apply style to new object

6. 'scale with object' no longer applied....


APh & AD 1.6.5.123 + Beta AD 1.7.0.293 | APh 1.6.5.123 + Beta AP 1.7.0.293
APu 1.7.0.293 Beta

OS:Windows 10 Pro 1803 OS Build 17134.706
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 19.04.1 (Adrenalin, 
Radeon Settings Version
19.1.1) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.33-3

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am struggling to recreate this today!....Obviously restarted app since..

But...oddly the original style I created (in unnamed style category) Style 1 doesn't apply it.....but everything else today has..I will test it a bit further to see if there was something in sequence I missed....or just went completely mad for an hour!:)

I tried quite a few combinations with transparencies gradients and strokes, all good today....

 

Thanks for looking at it..If I can get it to occur again I will update the thread...

 


APh & AD 1.6.5.123 + Beta AD 1.7.0.293 | APh 1.6.5.123 + Beta AP 1.7.0.293
APu 1.7.0.293 Beta

OS:Windows 10 Pro 1803 OS Build 17134.706
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 19.04.1 (Adrenalin, 
Radeon Settings Version
19.1.1) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.33-3

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×