Jump to content

Recommended Posts

I know the Publisher Help isn't really ready for review yet, but I've found it useful in the prior betas.

But in 1.7.0.221 I'm encountering a number of errors like this one, that I never saw before, so I thought I'd mention it:
image.png.7a8e53a6a7efbe48f2601a0a0dbcf2d1.png


-- Walt

Windows 10 Home, version 1903 (18362.239), 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00Gz, GeForce GTX 970
Affinity Photo 1.7.2.471 and 1.7.2.464 Beta   / Affinity Designer 1.7.2.471 and 1.7.2.4464 Beta  / Affinity Publisher 1.7.2.471 and 1.7.2.458 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm that. This script error appears on all pages I have called - but only from version 221. It's nothing big, but annoying.


My Specs:
- Processor: AMD Phenom™ II X4 955 Processor 3.20 GHz- RAM: 8 GB
- Graphics card: NVIDIA GeForce GTS 250
- Monitor: SyncMaster F2380 (resolution 1920x1080)
- Operating system: Windows 10 Pro (1803) / 64 bit

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/18/2019 at 3:40 PM, walt.farrell said:

I know the Publisher Help isn't really ready for review yet, but I've found it useful in the prior betas.
But in 1.7.0.221 I'm encountering a number of errors like this one, that I never saw before, so I thought I'd mention it:

Until it works again you can also read the help from the following source:
file:///C:/Program Files/Affinity/Publisher Public Beta/PublisherHelp/Contents/Resources/English.lproj/index.html


My Specs:
- Processor: AMD Phenom™ II X4 955 Processor 3.20 GHz- RAM: 8 GB
- Graphics card: NVIDIA GeForce GTS 250
- Monitor: SyncMaster F2380 (resolution 1920x1080)
- Operating system: Windows 10 Pro (1803) / 64 bit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×