Jump to content

Recommended Posts

Hello!

Is it normal to have my vector's edges jagging when I put something into it as shown in the uploads below?

Designer_2019-01-17_17-11-37.thumb.png.d6149e77f4f4cfe88f687837a2625f91.png

Designer_2019-01-17_17-39-49.png.3874b14a39f28456ab6fef935ecbf358.png

 

2019-01-17_17-35-06.thumb.gif.e4444c5a88d6bebfeb42a0d223e054b9.gif

 

Is there any way to solve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, that solves a lot, Jimmy. Thanks!

I still don't see it super smooth, but much better than before.

Is there any other config that influences this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kheewz,
Welcome to Affinity Forums :)
This is also expected if you are overlapping shapes that share the same edge(s) - which seems the case with your design. With overlapping edges the antialiasing isn't as smooth as if there was just a single object. There's isn't much you can do in this case other than build (when applicable) the object in a different way (using a single clipping shape or mask to set/define the cuts/form for the overlapped shapes instead of letting them describe the desired form directly (not sure I'm being clear here).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×