Jump to content

Recommended Posts

This bug was present in a beta a long time ago and seems to have returned. There are strange screen redraw tiling artifacts. Check out the highlighted areas, these are the most prominent but it's actually happening across the entire image.

Screen Shot 2019-01-11 at 1.56.36 PM.png


2017 15" MacBook Pro 14,3 w/ Intel 4 Core i7 @ 2.8 GHz, 16 GB RAM, AMD 455 @ 2 GB, 512 GB SSD, macOS High Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Sean,

It's a client file so I can't upload to public forum, additionally it's over 800MB, so I need a private dropbox link. It's the same file I've recently uploaded several times for different issues w/ APBeta and ADBeta. You should have it in your dropbox, as the those issues have not been resolved yet (APBeta and ADBeta rendering colors differently, hotter/more saturated).

I tried reopening the file and I cannot get it to reproduce. But show it to Matt because when he was more active in the forums in the past, we had an exchange about it and he ironed it out... he might recall.

On 1/14/2019 at 4:46 AM, Sean P said:

Hi Ronnyb,

Would you be able to attach a copy of your document to the link below? When reporting issues such as these that are reliant on files then PLEASE try to attach your Affinity files where possible as this makes things a lot quicker and easier to deal with! :)

https://www.dropbox.com/request/DAhExoYMQoxa5pXqzf1W

Thanks! 

 


2017 15" MacBook Pro 14,3 w/ Intel 4 Core i7 @ 2.8 GHz, 16 GB RAM, AMD 455 @ 2 GB, 512 GB SSD, macOS High Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/16/2019 at 6:18 PM, ronnyb said:

Hey Sean,

It's a client file so I can't upload to public forum, additionally it's over 800MB, so I need a private dropbox link. It's the same file I've recently uploaded several times for different issues w/ APBeta and ADBeta. You should have it in your dropbox, as the those issues have not been resolved yet (APBeta and ADBeta rendering colors differently, hotter/more saturated).

I tried reopening the file and I cannot get it to reproduce. But show it to Matt because when he was more active in the forums in the past, we had an exchange about it and he ironed it out... he might recall.

 

That's fine, but please do let us know as we can then supply you wish private links as above - or just mention you have already been uploaded (and the post it was requested in). 

Anyways, I've got the file and reproduced it. It is caused by the Perspective Live Filter clipped to a pixel layer inside a group. If you drag this outside and place it above you can work around this issue if you need to.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Sean P said:

That's fine, but please do let us know as we can then supply you wish private links as above - or just mention you have already been uploaded (and the post it was requested in). 

Anyways, I've got the file and reproduced it. It is caused by the Perspective Live Filter clipped to a pixel layer inside a group. If you drag this outside and place it above you can work around this issue if you need to.

Thanks!

LOL, I did upload once you supplied the link... however, when I posted this there was no Dropbox link available as it was a new thread, and it was a huge client file which I couldn't post in public....:S

Anyway, glad you figured it out.


2017 15" MacBook Pro 14,3 w/ Intel 4 Core i7 @ 2.8 GHz, 16 GB RAM, AMD 455 @ 2 GB, 512 GB SSD, macOS High Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×