Jump to content
Taavi

[Cannot Reproduce] Can't Copy Paste text from outside source to Affinity Designer document

Recommended Posts

Hey!

I think I've found a Bug!

I tried to Copy text from Word document to Affinity Designer Document and all that appears are little blocks with question marks inside. 

It seems, that I can't copy text to Affinity Designer from anywhere, except from affinity Designer itself.

I'm using  Affinity Designer 1.6.5.135

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very odd. That usually happens when you're trying to use characters that are not supported by the current font. Any chance you can save that .afdesign file and attach it here? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Just a few more questions:

What is your Windows language and your input language? 

Do you use any clipboard manager software? 

Can you post a screenshot of your Edit > Paste special dialogue from Designer? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows language is English. Input language is Estonian.

As far as I know, I don't use any Clipboard Manager Software.

screenshot added.1482440959_pastespecial.jpg.05ac993e5976d5af0c6517e939315a5c.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I tried changing the language but the problem still exists. Still question marks  inside rectangles. 

I think changing Pasting as Unicode works, but it feels like too much hassle for so basic thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very odd. Can you please try this? With Designer closed, Navigate to %AppData%\Affinity\Designer\ and rename 1.0 to 1.0.backup. Re-open it and see if it's ok. 

Also, have you tried to copy/paste from a different source? A web page or notepad? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I tried to copy from web pages and from outlook, the problem is still there. I haven't tried to copy from notepad yet.

I also changed the folder name to 1.0.backup and the problem still exists. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any chance you can create a new user profile and try on that? I'm still thinking it might be something locally that's preventing it from copying, as we cannot replicate it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.