Jump to content

Recommended Posts

Hi! i have problem of lag with Affinity Photo and Wacom intuos Pro, there a lot of lag with to work properly, video attached! no problem with a document the same size and resolution in photoshop, so the problem  is on affinity.  Any fix?!

 

Thanks!

AB

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been like that on my machine for a good while. I'd upgrade my machine, but I don't think it makes any real difference. Affinity still has a good ways to go before being able to compare to Photoshop/other programs for painters. It's fine for almost anything else.


Microsoft Windows 10 Home (Build 17763)
AMD Ryzen 5 2600X @ 3600Ghz; Mobo: Asus X470-PRO
16GB DDR4 (2400Mhz)
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Monitor 1: 4K @ 150%
Monitor 2: 1080p @ 100%

WACOM Intuos4 Large; X-rite i1Display Pro

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/8/2019 at 8:30 AM, GabrielM said:
On 1/8/2019 at 8:30 AM, GabrielM said:

Hi both,

This has already been fixed in the 1.7 beta. Feel free to install it and try it out: https://forum.affinity.serif.com/index.php?/forum/34-photo-beta-on-windows/

Thanks,

Gabe. 

 

Will test this with the betas. Thanks <3


Microsoft Windows 10 Home (Build 17763)
AMD Ryzen 5 2600X @ 3600Ghz; Mobo: Asus X470-PRO
16GB DDR4 (2400Mhz)
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Monitor 1: 4K @ 150%
Monitor 2: 1080p @ 100%

WACOM Intuos4 Large; X-rite i1Display Pro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.