Jump to content
Sign in to follow this  
MacHolgi

Thin white line appearing when using "Align stroke to outside" with font

Recommended Posts

Hello all,

I used a font as a shadow fill and outline is 100% black. When setting  "Align" in the "Stroke" menu to "Align stroke to outside" I get a thin white line between fill and outline.
This line is also visible wjen exporting to PDF.
Any setting to prevent this, or is it simplsy a bug?

Thanks for any hints.

Regards, Holger

 

2075384449_Bildschirmfoto2018-12-05um13_18_08.png.3c730d6ec21e957db2ac9f3ecd09f007.png


☛ Affinity Designer 1.6.1 ◆ Affinity Photo 1.6.7 ◆ Affinity Publisher Beta 1.7.0.192 ◆ OSX Yosemite

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot @v_kyr for linking to the solution/workaround! No I got it solved. :-)


☛ Affinity Designer 1.6.1 ◆ Affinity Photo 1.6.7 ◆ Affinity Publisher Beta 1.7.0.192 ◆ OSX Yosemite

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.