Jump to content
Max N

[Fixed] Artifacts in the image after the group on / off visibility.

Recommended Posts

If you select several layers and turn off and turn on visibility, then if you move the mouse cursor (without clicking) then defects appear on the image. When you save these defects appear in the final file.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only happened to me when I had the Paint Mixer Brush selected. I've reproduced it and passed it to the developers—thank you Max N :) 

Update - I can get this with different tools and without the filter. This is an odd one O.o

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Chris B said:

Only happened to me when I had the Paint Mixer Brush selected. I've reproduced it and passed it to the developers—thank you Max N :) 

Update - I can get this with different tools and without the filter. This is an odd one O.o

He was also able to repeat this problem with other tools.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.