Jump to content
Gottfried

after Install Problems

Recommended Posts

I have problems after installing .164  - installation / update works smoothly but the icon only flicker up and the program does not start. Is this maybe a W10 UpDateProblem ... ??? I have already several times uninstalled, cleaned, shut down and reinstalled, started as Admin .... always the same ... Publisher does not start. Photo / Designer and all other programs are working fine ....... there is a log file from Serif ???? to find out the error ??? that would be helpful. as i said, only publisher is affected ....

 

181128

Well, my problem was solved by a crashed W10. Now, after reinstalling, everything works again. - a miracle has happened....  w10 so good...

..and the work [with W10] does not stop there !!!

 

Edited by Gottfried

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Gottfried

I presume you mean the latest 174? In file explorer can you go to %appdata%/Affinity/Publisher/1.0 (beta) and attach the log.txt file. This may tell us what is preventing the app form starting.

Also what language is you system sent to?

Cheers


Serif Europe Ltd - Check the latest news at www.affinity.serif.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I'm having the same problem. It worked at first before I installed the Photo and Designer betas. I don't know if it's related but after I installed the other betas now publisher won't open. The same thing that happens to Gottfried the splash screen shows up and then goes away and the program never comes up.   Win10, 64bit, and my system is set to English. I'm attaching my log.txt file.

 

Log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

It there any update. on this issue? I still can't open Publisher at all. Both other programs and the betas for them work fine. But publisher still won't open.

Share this post


Link to post
Share on other sites

181128 Well, my problem was solved by a crashed W10. Now, after reinstalling, everything works again. - a miracle has happened....  w10 so good...

..and the work [with W10] does not stop there !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/28/2018 at 11:40 AM, Gottfried said:

181128 Well, my problem was solved by a crashed W10. Now, after reinstalling, everything works again. - a miracle has happened....  w10 so good...

..and the work [with W10] does not stop there !!!

Sorry if this is a dumb question. Do you mean Windows 10? Did you have to clean install the OS to make it work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, I had to set it up anew because it's greasy when I reset to a restore point. So, start over again, but now it works. ... and again I have to rethink my backup policy .... anyway, now the publisher works again. PS: I only work with full versions of Affinity, and I've been sorting and making decisions for a long time [ACDSee 2019] and I'm very happy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×