Jump to content

LUT problems


ChenJing
 Share

Recommended Posts

The LUT problem have puzzled me for a long time . 

This is the original image and image with adjustments.

Artboard1.thumb.png.8501191303fa923c0d97f723a18cf1ae.png

 

This is the image with the LUT formats:  .csp      .cube     .3dl     .look

Artboard2.thumb.png.da16ca4311b5c5d60556c6d6541b08b2.png 

As you can see , nothing can bring the color tone back . 

The  .3dl format can do a similar job , but it's still not the same color tone . 

Also, the function of  infer LUT ,  i put in the original source and the adjustment source of the  image reference , but nothing showed up . I still cannot get the way to use it . 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.