Jump to content
Sign in to follow this  
JWKessler

Trouble joining the forum

Recommended Posts

Using the latest Mac version of Firefox, I just spent the past half hour trying to join your forum but kept getting the message "You did not pass the security check. Please try again." There was no clue what the failure was or how to fix it. I was about to give up when I thought maybe I'd try once more with Safari. This time the Security Check had a Captcha in it. Apparently, the Captcha isn't working in Firefox. I just thought you might want to know about this. I'll attach a screenshot of what I was getting.

As long as this gets to the right people there should be no need to actually post it on your forums.

<Pic containing email address removed by mod>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Possibly you have JavaScript disabled in Firefox? That would suppress some kinds of Captcha processing.


-- Walt

Windows 10 Home, version 1903 (18362.145), 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00Gz, GeForce GTX 970
Affinity Photo 1.7.1.404 and 1.7.2.424 Beta   / Affinity Designer 1.7.1.404 and 1.7.2.424 Beta  / Affinity Publisher 1.7.1.404 and 1.7.2.422 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×