Jump to content

Recommended Posts

Hello, 

Just editing a raw photo and I used Blemish removal (worked quite well.) I went to edit my second photo and the Blemish removal spot where on this new photo. How do i remove these ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Theste,

I'm not sure if I understand this issue completely if possible could you provide a screen recording of the problem?

Thanks

Callum

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, ubiquity said:

Did you close, then reopen Affinity Photo for the second image? I realise one should not have to do so but it might be useful to know if it persists.

thanks, that did the trick. Very odd. 

1 minute ago, Callum said:

Hi Theste,

I'm not sure if I understand this issue completely if possible could you provide a screen recording of the problem?

Thanks

Callum

I will do a screencast for you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, Callum said:

Hi Theste,

I'm not sure if I understand this issue completely if possible could you provide a screen recording of the problem?

Thanks

Callum

 

Here is the problem. It was not letting me delete them before but a reboot sorted that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×