Jump to content

Recommended Posts

Since I upgraded to OS Majove I have a printing problem which occurs in Photo, Designer and Publisher.

Everything I print comes out brown, black and white text prints brown and white, colour graphics have a brown cast.

Changing the IOC profile doesn't help.

If I print from any application other than Affinity then the print is as it should be.

Is this a Majove issue or an Affinity issue ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for responding, I have a Canon Pro 100S. Colour profile is set to sRGB IEC61966-2.1 in Affinity apps.

Fortunately the problem has vanished, I did update  the Canon printer drive  with  the Majove version.

At the time it didn't appear to help but instead of sleep I shut down the computer overnight and the problem vanished.

It is a mystery to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Whapweasel

If you are printing sRGB have you read the canon advice on using their studio through DPP4?  It's interesting and informative overall....

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.