Jump to content
AdamW

Affinity Publisher Public Beta - 1.7.0.162

Recommended Posts

I'm also unable to install 1.7.0.162 - same messages as above, tried multiple downloads (no issues downloading) and clean reboot before installation. Just the blunt 'setup failed' message with no further information. And I'm using 'run as administrator' just in case. 64-bit Windows 10 Pro - and I do note that most of the failures above seem to be Pro rather than Home?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just for completeness, there is another thread running on this topic as well at:

 

forum.affinity.serif.com/index.php?/topic/72043-latest-update-170162/

is the non-activated link.


Win 10 x64 1809. AMD Ryzen, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, nVidia GPU.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't get latest Publisher Beta to install on my 64 bit windows 10 computer. Tried many times and just get message "setup failed" ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/9/2018 at 8:44 AM, Larsene said:

If you want to test this version, you can try to install it through the "real" MSI installer with this command C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe /I "C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Temp\AffinitySetup\ea9a37cc-d147-11e8-9648-0050b6654c57\Affinity.msi" /L*V "C:\Users\USERNAME\Downloads\affinitylog.log" REINSTALLMODE=vamus

(adapt the paths for you computer)

This will work.

 

I can confirm that the Installer does not work for me when called directly (see attached Setup.log and SetupUI.log) but works just fine when calling it directly (msiexec.exe /i Affinity.msi /l*v log.txt). All logfiles are attached for reference. I'm using Win10, Version 1803 Build 17134.345

log.txt

Setup.log

SetupUI.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just looked on the other thread pointed too by Katie1348 and a user has uploaded a 1.7.0.162.exe file that had been sent to them by Serif. It does seem as though the Download files that a few of us have been getting are corrupt.

BTW this file did update my install.

 

 


Dond:10_wink:

Windows 10 Pro, 8th gen i5-8250U, 8gb ram, 256gb PCIE SSD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.