Jump to content
Bernd

[Fixed] alt-click masked layer

Recommended Posts

Hi!

 

Alt-Clicking a masked layer displays non-existing edges. Normal click does not.
Clicking sequence in the video: alt, no alt, alt, no alt. I kept the the image simple, just to show the edges.

Workaround welcome, fix preferred, personal error possible. :)

 

Best regards,
Bernd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bernd :)

Thanks for your report, we're aware of this issue and it's been fixed in our internal Alpha build. This will be available for your testing in the forthcoming public beta, although we have no date for this currently!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.