Jump to content
Sign in to follow this  
Kaladin

AF Photo crash when changing Blend to Erase

Recommended Posts

Hello,

Currently trying out Affinity Photo and messing around (trying to learn it after many years of Adobe Photoshop) and I've found a reproducible crash.

Previewing the blend mode fast from Normal to Erase on the Blur layer (inside Group 1) then to something else and back to Erase causes the application to crash.

https://streamable.com/tay53

A sample project file has been attached.

Test.afphoto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kaladin,

Welcome to the forums :)

I am struggling to recreate this issue. Please could you tell me which version of Affinity Photo you are using?

C

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kaladin,

I have now been able to recreate this issue and have it logged with our developers I will update you once I get a response.

Thanks

C

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.