Jump to content
MaccaM

[Fixed] Elements on EPS not displayed

Recommended Posts

Hi,

I've seen other eps topics but none seem to fit my issue.

I get eps files from a research client that needs some extra work dome to them. When I use a viewer such as epsviewer I can see all elements, but when I open with AD many elements are gone such as text, solid lines, and the figure legend.

Thanks for any help!

example.png

example.eps

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have made fixes/improvements to this area (Missing elements when importing EPS) of the program in the latest Windows customer beta of Affinity Photo and/or Affinity Designer. If you would like to try these changes the beta software is available in the forum posts listed below. However, you will need to enable Windows INK inside the Wacom Mapping tab. 

The 1.8.0.526 beta builds are in links at the top of these beta forum posts.

Once these programs have been through a full beta process the change will be released in a future free 1.8.0 update/patch to all customers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.