Jump to content
Sign in to follow this  
LAViking

UI Issue - Separated Mode - UI/Pallets refresh issue

Recommended Posts

When I toggle between separated mode and normal mode it seemed that the some tool pallets got stuck open and never fully reset even after I went to View>Studio>Reset Studio.  I cannot recreate this consistently so it could be unfamiliarity, but figured you might get others with this same issue.  Also, some of the drop shadows from the floating tool bars stayed on screen and didn't refresh once the UI anchored all the pallets after switching to Normal Mode. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/13/2018 at 2:56 AM, Chris_K said:

Thanks for letting us know LAViking we shall keep an eye out for this

Still happening to me with .140 not as bad but still on occasion.


MacBook Pro (13-inch, Mid 2012) Mac OS 10.12.6 || Mac Pro (Late 2013) Mac OS 10.14.5

Affinity Designer 1.7.3 | Affinity Photo 1.7.3 | Affinity Publisher 1.7.3 | Affinity Designer Beta 1.7.x.x | Affinity Photo Beta 1.7.x.x | Affinity Publisher Beta 1.7.x.x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.