Jump to content
Dazmondo77

Publisher - no resources manager??

Recommended Posts

I've searched everywhere for resources manager and noticed my menus are quite different to the menu that Ash demos in the tutorials there also seems to be a lot of menus that are from Photo 

below is a screen grab of my document menu with a grab on the page of Ashes menu taken from one of the tutorials - also I've included some grabs of menu items that I only expected to see in Photo?

Screen Shot 2018-08-31 at 14.18.12.png

Screen Shot 2018-08-31 at 14.23.06.png

Screen Shot 2018-08-31 at 14.23.18.png


Mac Pro Cheese-grater (Early 2009)
2.93 GHz 6-Core Intel Xeon
48 GB 1333 MHz DDR3 ECC Ram
NVIDIA GeForce GT 630 - 2 GB
Ugee 19" Graphics Tablet Monitor
Mac OS 10.11.6 El Capitan

Affinity Designer, Photo and Publisher 1.7.1 + Betas when available

Binger.jpg.1f81574106cc2dea8ae65d0a572b9ef9.jpg
www.bingercreative.co.uk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just restarted Publisher and it seems all the menus are back to normal - looks as it it was using menus from Photo???


Mac Pro Cheese-grater (Early 2009)
2.93 GHz 6-Core Intel Xeon
48 GB 1333 MHz DDR3 ECC Ram
NVIDIA GeForce GT 630 - 2 GB
Ugee 19" Graphics Tablet Monitor
Mac OS 10.11.6 El Capitan

Affinity Designer, Photo and Publisher 1.7.1 + Betas when available

Binger.jpg.1f81574106cc2dea8ae65d0a572b9ef9.jpg
www.bingercreative.co.uk

Share this post


Link to post
Share on other sites

There were a couple of other reports of this phenomenon yesterday. I think Affinity are aware and looking into it :)


Win7 Ultimate x64   |   i5-3570K @ 3.4GHz   |   16 GB RAM   |   120 GB SSD   |   nVidia GTX 660 Ti   |   Huion 1060 Plus

How I make GIFs >>> ScreenToGIF (Windows only, Open Source, Portable, ~600kB)

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Aammppaa said:

There were a couple of other reports of this phenomenon yesterday. I think Affinity are aware and looking into it :)

I had that happen once as well, on the 3rd or 4th launch of the beta. Since then it has not happened again, even after ~15 more launches.


Affinity Photo 1.7.3, Affinity Designer 1.7.3, Affinity Publisher 1.7.3; macOS High Sierra 10.13.6 iMac (27-inch, Late 2012); 2.9GHz i5 CPU; NVIDIA GeForce GTX 660M; 8GB RAM
Affinity Photo 1.7.3.155 & Affinity Designer 1.7.3.1 for iPad; 6th Generation iPad 32 GB; Apple Pencil; iPadOS 13.1.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.