Jump to content
jgowrie

Layers bug

Recommended Posts

So when I was working on a file this morning there was a “ghosted” curve that was floating around when I opened the layers tab.  All the other curves would scroll but this one particular curve sat behind them all.  

 

Now I opened another file hours later and the ghost layer object from that earlier file is showing up here too.  This curve doesn’t even belong to this file.  Lol. 

76E8FFFE-9BE4-4734-9899-4DC3B27A1CE7.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey jgowrie,

I logged this with the developers a week or so ago so all I can do is bump the bug report. It can happen when you hold a layer and press another studio such as the Assets Studio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shut down the app. Restart the iPad. Hopefully that will clear it.


IPad Pro 10.5/512GB lpadOS 13.1.1  Affinity Photo 1.7.3.155 Affinity Design 1.7.3.1 Publisher for iPad ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.