Jump to content
charbar85

Harsh lines using brush tool

Recommended Posts

Hi guys can someone tell me if I am doing something wrong? When I use the brush tool to edit I get harsh lines and I can't figure out if this has something to do with my brush setting or something else. I took a screenshot of what trying to describe.

 

 

Screenshot_1.jpg

 

Adding I found a work-a-round but it's not ideal. I don't see this ugly line when I hold the continuous brush/re-paint back to the hidden pixel. However, the moment I let the mouse go then I get the line back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey charbar85,


Can you screenshot the brush settings for us? Perhaps even save that Affinity file so we can open it up and see. It might be worth resetting the brushes from Edit > Preferences > Misc > Reset Brushes. Feel free to back them up first if you're worried about losing any custom brushes from the Preferences button on the Brushes Panel. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.