Jump to content
wofff1234

Problem of typing in Chinese

Recommended Posts

Hey wofff1234, welcome to the Affinity Forums. 


I logged this a few weeks ago but it still hasn't been resolved for a released build. It looks like it will be fixed for 1.7 but I've asked to see if we might see it before then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/2/2018 at 7:05 AM, bgteach said:

It's been almost a year now. When can it be repaired?
 

As I said above, we're trying to get this resolved in a 1.7. It isn't an easy fix apparently. I'm sorry. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.