Jump to content
Sign in to follow this  
Darkseb88

LUT export ?

Recommended Posts

Why has my post been deleted ??? I asked how to sort out the issue of swapped channels when exporting LUTS and when that would get fixed and didn’t get a reply, worse, the post got deleted ! I use lumafusion and creating my LUTs is crucial to me, without it affinity photo is not worth it for me.... so let’s hope this doesn’t get deleted again AND I get a reply from the developers on when the issue will be solved :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Darkseb88 said:

Why has my post been deleted ???

 

Your other thread hasn't been deleted: it's here.

 

You can find your posts via your profile page.

 


Alfred online2long.gif
Affinity Designer/Photo/Publisher 1.7.1.404 • Windows 10 Home (4th gen Core i3 CPU)
Affinity Photo for iPad 1.7.1.143 • Designer for iPad 1.7.1.1 • iOS 12.4 (iPad Air 2)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Lumafusion Devs have been in contact with the Serif Devs to report this issue. Saw it on another post here somewhere. So, it is in hand. :)


IPad Pro 10.5 512GB iOS 12.3.1 Affinity Photo 1.7.2.150 Affinity Design 1.7.2.4 Publisher for iPad ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hope so but it’s been reported by lots of users both on Mac and iPad since back in April and they fixed the issue for them but iPad version still broken :/ it’s so frustrating as I’ve got to do some important work very soon and because I am away from “civilisation” won’t be able to do any update :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×