Jump to content
mariner

Polygon Marquee Tool

Recommended Posts

I am currently using version 1.6.5.61 on my iPad

I make a selection using the Sampled Colour Tool then tick the box at the bottom.

I then go to the Polygon Marquee Tool (on subtract) to cut out any unwanted selections.

On the first pass t subtracts perfectly.

However, if I have missed something and go back it does not seem to want to subtract any more.

Please advise - thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mariner,

I've just tried this myself and it seems to be working as I would expect. Are you using iOS11? If so could you do a screen recording please showing the process you are doing and it not working please? To do a screen recording go to Settings > Control Centre > Customise Controls and then add 'Screen Recording' to Control Centre.

Once done you will find a record button in Control Centre. Click this to start recording and then again to finish the recording. Once finished your movie is added to Photos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try reducing the Feather setting for the Polygon Marquee Tool from 600 to all the way down, when subtracting smaller areas


Due to the fact that Boris Johnson is now our Prime Minister, punctuation, spelling and grammar will never be worried about ever again.  We now have far bigger problems to be concerned about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.