Jump to content
Jarrett

Mad consumption of processor time when mesh warping small logo.

Recommended Posts

Using the latest in Affinity 1.6.6.  Working on a 42mb RAW.  Once converted and processing multiple layers, I'm warping a clients logo on some apparel and water-bottle.  During warp or during saving the machine locks up for too long, could be hours (not going to wait and find out).  I've attached a link to the images used and some screen shots.  

https://www.dropbox.com/sh/izgamvyarwu0p3a/AADb_0NxestNLyel63Da15W5a?dl=0

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jarrett,

Welcome to Affinity Forums :)

I've tried reproduce the issue here distorting the logo with the Mesh Warp Tool using the images provided but everything seems to be working as it should. If you restart Affinity Photo and try to perform the same operations does it happen again? You can also try to restart you Mac. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.