Jump to content
fotojenic

App hangs

Recommended Posts

Just installed iPad affinity photo. Trying to load an image from an iPad photos album that is synced via iTunes from my iMac. Works fine unless that same photos album is also a shared album. Is this a bug or am I doing something wrong/not available?  When I choose said image the screen shows spinning bar and “Loading from Photos...”.  I have deleted and reinstalled the app but get the same results. 

F9AB5698-9FE6-4953-8621-024330CED915.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Can you please confirm the version of the application ?

Also are you trying to load raw files from photos?

 

Regards

Paul


Living the Dream since 1964 - about 25 years left

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Robin,

I'm not currently able to replicate what you are seeing.

Are you using icloud photo sharing to share the album


Living the Dream since 1964 - about 25 years left

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.