Jump to content
ParanoidNemo

Blender OpenEXR Multichannel & Affinity Photo

Recommended Posts

Good evening everyone,

I've a little question because I'm new to Photo and I cannot understand if I'm doing something wrong or if it's an Affinity Photo problem.

I'm opening a Multichannel OpenEXR generated by Blender that contains all my render passes (I've check that with a compositing software and all the passes are there) but Photo only show me into the layer tab the RGB "beauty" channel and the alpha one. I don't understand why that's happen because as far as I know Photo should support Multichannel OpenEXR without any problem. I'm missing something or I've found a potential bug/issue?

 

Thanks for the help

N.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.