Jump to content
Omega

Artboard "titles" font smoothing inoperable with dark background.

Recommended Posts

Font edge smoothing seems to be totally absent when using, prefs > Artboard Background Grey Level - set to low. 

 

This becomes a visual annoyance in a workflow with multiple artboards in a complex layout. It appears as if there is no anti-aliasing therefore font is poorly rendered (pixelated) - making indistinct and hard to read artboard titles.


Chalk & cheese 


 5a16c65741695_ScreenShot2017-11-23at12_12_03.png.229374dcd69f019511e9f986f9b449df.png
5a16c657a2177_ScreenShot2017-11-23at12_12_24.png.5e3a6cb705bcbe208a5212c784ecd66c.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Omega, welcome to the Affinity Forums.

That's a great observation. I'll happily pass this to development as an improvement request - thank you.

Edit - I've just checked on a 5k retina display and it looks much better. What display are you looking at it on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.