Jump to content
Sign in to follow this  
evtonic3

Liquify Persona and Wacom

Recommended Posts

I noticed that the Liquify tools work excellent when I use mouse on my Mac. However when I try to use my older Wacom Intuos 3 tablet I get BAD BAD BAD delay and it appears it doesn't work because of this. Because its an older model?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Evtonic3,

 

I have tested Photo 1.6 liquify tools with a Wacom Intuos 3 here on my Mac and I'm not seeing the behaviour you are. Would it be possible for you to provide a video of the issue?

 

Thanks

Callum


Please tag me using @ in your reply so I can be sure to respond ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.