Jump to content
Sign in to follow this  
GarethB

.ABR Brushes not importing textures correctly

Recommended Posts

Hey guys,

 

I'm having an issue with importing .abr files in to Affinty Photo for ipad, where the texture file doesn't load properly.

The Windows version of Photoshop (and even Adobe Sketch on iPad) seem to import the texture properly as a single image, on Affinity Photo for iPad when I go in to brush settings it shows in the base texture preview window as x3 copies of the texture side by side across the top half of the box, and the bottom half is just black.

When I try drawing with the brush the bottom half of the whole canvas paints as a solid colour, and the top half paints with a texture in relation to the preview box.

 

Does anyone know how to fix it? Have other people experienced this?

 

Thanks,

 

Gareth

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chris,

 

Thanks for your reply. I'm not sure I can send it to you (at least not as a public forum attachment anyway) as they aren't freely available to download without payment,

 

Thanks,

Gareth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something else I've noticed is flow rate based on pressure with Apple Pencil doesn't work either. I get a full 100% with every stroke, regardless of how lightly I press.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×